CUINA CATALANA AL COR DE BCN

La proposta d'hivern reivindica estereotips deliciosos: castanyes i moniatos

comparteix

Amanida de castanyes i bunyols de moniato

Propostes simples, amb productes de temporada, de proximitat i de qualitat. Propostes cuidades i mimades que busquen mostrar el producte amb sinceritat. La mostra d'hivern de la cuina producte que mostràvem a la carta d'estiu.

L'amanida de castanyes confitades amb codonyat i formatge tendre de vaca, regada amb Mòdena, és divertida, diferent, un esclat de textures en boca i sobretot és exquisida. Una gran recomanació. La simplicitat dels bunyols de moniato amb maionesa de llimona dolça és agosaradament deliciosa.

Repetim l'entrecot de vedella de Girona, ara escalopat, amb patates cruixents enromescades; mantenim les mandonguilles de rap, ara amb verdures; el tataki de tonyina amb oli de wasabi; el pollastre de pagès a la catalana; la paella; les costelles de xai a la brasa; el guacamole de debò; les braves tallades i fetes al moment; els calamars a la romana frescos; les patates d’Olot artesanes, les de La Deu; i hi afegim un suquet de pescadors amb peix de mercat, una amanida d'espinacs frescos amb daus de tonyina macerada, una suprema de turbot amb mussolina de mel; l'hamburguesa de filet de vedella feta a casa amb bacó i brie definitivament espectacular, una pizza gourmet amb foie, ruca i oli de tòfona, un magret d'ànec amb parmentier de carbassa pensat per especialistes gourmets i un medalló de foie macerat en estragó, conyac, tòfona i vinagre que us convidem vivament a tastar.

Les postres segueixen la línea amb un couland de xocolata que preparem al moment, la tatin de poma o l’after eight de pera.

I tot, com sempre, acompanyat d’un celler d’autor íntegre de do catalanes. I també dels referents de la cocteleria i dels gintonics més fins.

Una carta on el producte mana en un homenatge directe al paladar.