CUINA CATALANA AL COR DE BCN

Estem d’estrena: nova carta primavera-estiu a l’ATN

comparteix

Nova Carta de nit
tA l’ATN ens renovem per dins i presentem nova proposta de carta, fresca, estiuenca i molt de la terra.  Arrossos de l’àvia i rissotos, amanides per tots els gustos, tatakis, carpaccios , pizzes per petits i grans, pestos, salpicons, vedella de Girona, lloms de bacallà, escamarlans, calamars o les nostrades patates de La Deu… No us perdeu les noves creacions

Temporada primavera-estiu
Deixem enrere abril i el seu temps traïdor, ara calor, ara fred; ara sol ara ben mullats i comença maig que ens ficarà de ple en la temporada de primavera-estiu, els dies llargs, el bon temps i l'alegria.
Com cada any, a l'ATN ho aprofitem per estrenar la nova carta de nit. Aquest vegada, però, no és com les anteriors renovacions primaverals. Amb la nova carta que comença avui a més a més de renovar plats i fer-la adaptada a la temporada que encetem, introduïm noves categories i n’hi sumem d'altres que amplien la nostra oferta culinària.

Nous plats, nova proposta
Als nostres clàssics aperitius o als grans plats principals de la carta ATN afegim un assortit d’amanides que de ben segur que satisfaran tots els gustos, i estrenem l'apartat arrossos, pastes i pizzes que completaran una proposta àmplia, variada, de qualitat i de temporada.

Cuina Catalana i mediterrània
I també, com sempre, amb les arrels agafades a la cuina catalana i mediterrània, el substrat que marca la nostra personalitat gastronòmica i ens dóna garanties de qualitat.
Els nius de brandada de bacallà i albergínia amb mel, la sopa de tomàquet i coriandre, el risotto de verdures escalivades, l’arròs mar i muntanya de botifarra de pagès, sípia i escamarlans, i l’assortit de pizzes s’afegeixen a les ja clàssiques patates artesanes de La Deu, l'entrecot de vedella de Girona amb oli de cinc pebres o les mandonguilles de rap i gambes amb salsa de rostit de peix, entre d'altres.

Al cor de Barcelona
Una proposta que volem que sigui fresca i molt de casa nostra que els nostre equip de cuina, encapçalat pel xef Roger Sánchez, ha creat per a tots vosaltres, perquè gaudim de l'estiu, del bon temps, de les vacances i d’un bon sopar a la nostra terrassa sota la llum de la lluna i al cor de Barcelona.