CUINA CATALANA AL COR DE BCN

Els clàssics de l'estiu

comparteix

La carta d'estiu: un decàleg clàssics

Camí de l’estiu més mandrós dels darrers anys, estrenem carta, una proposta àgil i dinàmica que aposta per clàssics imprescindibles.

Una reivindicació de la cuina producte a partir de plats d’èxit assegurat: entrecot de vedella de Girona; suquet de rap i llagostins en forma de mandonguilles; xató de Vilanova; tataki de tonyina; pollastre de pagès a la catalana; paella; fideuada; costelles de xai a la brasa; guacamole de debò; braves tallades i fetes al moment; calamars a la romana frescos; patates d’Olot artesanes, les de La Deu, o pop a la gallega amb el punt just de cocció i pebre de La Vera.

Les postres segueixen la línea amb un couland de xocolata que preparem al moment, la tatin de poma o l’after eight de pera.

I tot, com sempre, acompanyat d’un celler d’autor íntegre de do catalanes. I també dels referents de la cocteleria i dels ginstonics més fins.

Una carta curta, fàcil i sobretot exquisida al paladar.

No cal inventar res per tenir el millor.