Tornem a obrir. Dilluns, 25. De les 11.00 a les 21.00, de dilluns a diumenge. Us hi esperem!!

CUINA CATALANA AL COR DE BCN

Ens reinventem: nou menú de migdia per a tots els públics

comparteix

L'ATN Restaurant estrena menú de migdia

A l’ATN estem d’estrena, estrena de luxe: reestrenem el menú de migdia, tota una institució a casa nostra. Després de gairebé 14 anys canviant-lo a diari, a partir de dilluns, 17 d’octubre, passem a tenir menú setmanal, de dilluns a divendres.

Les ja clàssiques 4 opcions de primer, 4 de segon i 2 de postres, passen a la història, i donen pas a 7 opcions de primer, 7 de segon i 5 de postres, tot precedit per un petit aperitiu, obsequi de la casa.

 

Cuina Catalana

Com sempre, a l’ATN tot ens serveix d’excusa per reivindicar la tradició gastronòmica catalana, des del mateix aperitiu, que s’estrena recuperant la típica amanida verda que ja posen a molt pocs llocs abans de començar l’àpat. La resta són vells coneguts: canelons, brandades, cremes de verdures, trinxats, espinacs anb panses, escalivades, amanides, vedella cuita a baixa temperatura, pollastre a la catalana, arròs a la cassola, peix de mercat a la planxa, bacallà i les seves mil formes, rostits, talls rodons, mar i muntanya, botifarra de pagès, flams de mató i cremes catalanes.

Cuina de mercat

No renunciem a res, tot allò que ens identifica com a poble, i en particular a nosaltres com a restaurant, ens continuarà acompanyant. Ara, però, estiguem tots ametents als acompanyaments, a la salses, als coulis, als cruixents, a les vinagretes i, en general, a les guarnicions, perquè és aquí on també volem sorprendre, seduir i emocionar. Sense excessos. Amb mesura. I amb molt il·lusió.

Nova fórmula

Però no acaba aquí tot, el menú de migdia arriba acompanyat d’una carta de recomanacions, amb 16 plats.

 

La nova fórmula està pensada per a tot els públics, de 0 a 99 anys, amics, familiars, coneguts o enfadats. Qui vulgui podrà fer un menú, un mig menú, un sol plat, unes tapes, o un el que vulgui… Tenim de tot. I sobretot, moltes ganes.

Això, de dilluns a divendres. I els dissabtes? el mateix,  7 + 7 + 5, però el continuarem canviant cada dissabte. Bona part de les opcions de dissabte seran plats de la carta, que només la servim a la nit, perquè volem que tothom la tasti, encara que no pugui mai a sopar a casa nostra.

Gràcies per fer-nos confiança, gràcies per inspirar-nos i gràcies per ser el nostre repte i la nostra motivació cada dia!