Tornem a obrir. Dilluns, 25. De les 11.00 a les 21.00, de dilluns a diumenge. Us hi esperem!!

CUINA CATALANA AL COR DE BCN

Carta d'hivern

comparteix

Posem en marxa carta d'hivern nova. Novetats poques: la línea és la mateixa i ens continuem entossudin en fer cuina molt bona i en fer cuina de sempre.

Plats d'hivern que destaquem Què ens agradaria que tastés tothom? Un carpaccio de peus de porc sense feina, un steak tartar que alguns (deuen ser bons amics) diuen que el millor steak de barcelona i l’espatlleta de cabrit rostida, una delícia que només d’ensumar-la fa la boca aigua, literalment. Què recuperem de catàlegs anteriors que havia agradat molt? Un couland que aviat haurem de situar en la categoria de clàssic, el d’albergínia i carbassó, aquest cop amb cremós de Tupí del Pirineu I què continua acompanyant-nos ? Per aclamació popular, les patates de La Deu, un petit gran tresor, i les mandonguilles de rap i gambes amb suquet de peix. Què ens ve molt i molt de gust tastar? Dos plats de senzillesa exquisida : uns espàrrecs de marge amb tempura de vermut negre de Reus i romesco, uns fesolets de Santa Pau amb cloïses. I en el rebost de les postres, què hi trobem aquest cop? Un after eight de pera espectacular i una sopeta de figa de coll de dama amb gelat de llet d’ovella que ens veiem a recomanar. Sense oblidar-nos del nostre puntal més deliciós : el coulant de xocolata, ara amb sorbet de gerds.

Oferta gastronòmica que es consolida Un últim apunt: fa 6 mesos van fer la nostra primera prova amb pizzes, i ens n’han demanat moltes. O sigui que hem volgut apostar-hi i millorar-les tant com hem pogut: només 4 referències, les més clàssiques, però artesanes, fetes amb ofici, com es feien abans, amb una base de pasta de 3 mm, sense vores i d’un diàmetre (30) que no hi cap al plat. I podríem continuar sense parar. Però l’únic que té sentit parlant de cuina, és tastar-la. Veniu i poseu-vos les botes, estem per això!